Keksiukai su ananasais ir kokosų drožlėmis

Naujas išbandytas receptas – ypač tinkamas tiems, kas mėgsta kokosus. Mūsų šeimos nuomone,  labai vykęs receptas, keksiukų greit nebeliko 🙂

20140226_203127

Sudėtis (12 keksiukų, bet mums gavosi daugiau):

1 puodelis kokosų drožlių, 1/2 puodelio sutirštinto pieno su cukrumi, 2 kiaušiniai, 230 g trintuvu sugrūstų konservuotų ananasų (kart su sultimis), 2 puodeliai aukščiausios rūšies miltų, 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių, 3/4 puodelio pieno.

Kokosų drožles sumaišyti su sutirštintu pienu ir kiaušiniais. Įmaišykite sugrūstus ananasus su sultimis. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietą į dubenį, mišinio viduryje pirštu padarykite duobutę. Supilkite masę su ananasais ir kiaušiniais, taip pat supilkite pieną ir greitais judesiais išmaišykite. Šaukštu dėkite masės į sviestu pateptas formeles ir 190 laipsnių temperatūroje kepkite 15 minučių arba tol, kol tešla nebelips prie medinio smeigtuko. Skanaus!

20140226_20263520140226_203154